Een comfortabele kussen voor je viervoeter.

Na een lange wandeling in het bos of na het spelen met andere hondjes, verdient jouw hond natuurlijk het allerbeste. Een heerlijk eigen plekje waar hij of zij heerlijk tot rust kan komen.
Bij een speciale hondenkussen bevorder je de veiligheid en rust van de hond. De hondenkussens heb je in vele soorten en maten voor elk honden. Hierover vertellen we graag wat meer.

Stimuleer zijn veilige plaats.

Om de nachtrust voor een viervoeter prettiger te maken, zijn er de bench kussens. Eenvoudig te plaatsen in de bench. Bij een hondenmand daar in tegen, heb je openstaande randen, zodat de hond er helemaal in weg kan kruipen.

Voor buitengebruik wordt een rietenmand aangeraden, aangezien dit materiaal hier goed tegen bestand is. Een luxere variant van de hondenmand is het honden bed. Gemaakt van hoogwaardig kunstleder, waardoor de lichaamswarmte van de hond goed warm blijft. Daarnaast is een hondenmand met een vochtige doekje gemakkelijk schoon te makken omdat het waterafstotend is.

Kom tot rust.

De hondenkussens zijn van goede kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig nylon. De hoes is afneembaar en kan zeer gemakkelijk gewassen worden. De kussens zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 55×80 cm- 70x100cm- 90x125cm. Een hondenmatras is een luxere variant van de hondenkussen. De matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige kunstleer, waardoor de lichaamswarmte van de hond beter vasthoudt. Daarnaast is de hondenmatras eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Een uniek exemplaar

Natuurlijk zijn hondenkussens verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Maar wat is leuker dan een eigen hondenkussen met naam erop bedrukt. Op deze hondenkussen kan jouw hond heerlijk tot rust komen, want deze kussen is gemaakt van een hoogwaardige nylon hoes met sterk klittenband en een binnenzak met stevige rits. Ideaal dus voor buitengebruik! De vulling van het kussen bestaat uit elastische polystyreenkorrels, dat zich naar het lichaam van de hond vormt.  De tekst, lettertype en kleur kan zelf uitgekozen worden. Het is een luxe voor je hond!

Neem een kijkje op hondenkussen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *